NIEUWSBRIEF

Nieuwsbrief Fotobond, afdeling Transijssel 22 februari 2020

Foto van de Maand januari
Dinie de Kreek van de Deventer Fotokring is door de jury gekozen tot winnaar van de Foto van de Maand januari. Op de website van de afdeling (www.Transijssel.nl), kun je de winnende en de overige hoogst scorende foto’s bekijken, inclusief een korte jurybeoordeling.

Deelnemersreglement Foto van de Maand aangepast
Op verzoek van de deelnemers is het reglement iets aangepast. De aanpassing betreft de datum van inzending en zal ingaan per 1 maart aanstaande. Het deelnemersreglement is hier te lezen.

Artikel over Foto van de Maand in ‘In Beeld online’
In het deze week online verschenen blad van de Fotobond ‘In Beeld online’, is een artikel opgenomen over onze Foto van de Maand wedstrijd. Het artikel met enkele foto’s van de december wedstrijd, is geschreven door Peter van Tuijl. Eind februari zal de papieren versie worden uitgebracht.

Holland International Image Circuit 2020
Zaterdag 4 april is deze tweejaarlijkse internationale Fotosalon weer te zien in het Kulturhus EGW Epe, Stationsstraat 25 in Epe. Honderden foto’s uit binnen- en buitenland worden vanaf 10.30 uur geprojecteerd. Om 13.15 uur staat er een lezing over natuur- en wildfotografie van Jan Huttinga op het programma. Huttinga is jachtopziener in het Kroondomein Paleis Het Loo.

Wedstrijden en expositie De Stad Verbeeldt
Tot 1 april kunnen foto’s worden ingestuurd voor een tweetal wedstrijden. Hiermee zijn diverse prijzen en deelname aan een expositie in Galerie Het Langhuis in Zwolle te winnen. Kijk voor informatie over dit project: www.destadverbeeldt.nl.

Foto Nationaal
Binnen een aantal weken komen we met informatie over waar en wanneer de selectie wordt gemaakt voor de inzending namens de afdeling Transijssel. Ook de naam en adres van de coördinator en de uiterste inzenddatum (ergens rond half april) worden dan bekend gemaakt. Op de website van de Fotobond (www.Fotobond.nl), kun je alvast het reglement voor 2020 lezen.