NIEUWSBRIEF

NIEUWSBRIEF

Nieuwsbrief nummer 3

augustus 2018

Het afdelingsmentoraat gaat van start.

Enige maanden geleden is aan alle leden van Transijssel gevraagd de enquête op onze website in te vullen om zo een beeld te krijgen van jullie wensen. Degenen die hierin hadden aangegeven een mentoraat te willen volgen hebben vervolgens voorrang gekregen bij de inschrijving. Inmiddels hebben zich twaalf deelnemers gemeld en gaan we dit najaar aan de slag. Het mentoraat wordt gegeven door Pieter van Leeuwen en vindt plaats in Zwolle. 

Uitnodiging opening expositie Deventer Fotokring.

Van 9 t/m 25 augustus is er weer de jaarlijkse expositie van leden van de Deventer Fotokring. Als lid van de afdeling Transijssel zijn jullie van harte uitgenodigd om de opening van de expositie bij te wonen op woensdag 8 augustus om 19.00 uur. Plaats: de Lebuïnuskerk in Deventer.

De flyer voor deze expositie is te zien op https://transijssel.nl/exposities. 

Vrijwilliger bij de World Press Photo expositie?

Binnenkort gaat de World Press Photo expositie in Zwolle van start. Het is natuurlijk zeer de moeite waard de tentoonstelling te bezoeken, maar je kunt ook meewerken binnen de organisatie! Op vele terreinen worden vrijwilligers ingezet. Heb je belangstelling om bijvoorbeeld mee te werken in de horeca, surveilleren in de tentoonstellingsruimtes of het verzorgen van rondleidingen? Het kan allemaal.

Informatie kun je krijgen via:  www.worldpressphotozwolle.nl.

Een korte nieuwsbrief deze keer, na de vakantieperiode zal er vast weer meer te melden zijn. 

Hartelijke groet,
Hessel Draaisma
Secretaris afdeling Transijssel

 Organiseert u een expositie? Laat het ons weten zodat we een melding op de website kunnen zetten. U kunt dit doen door een mail te sturen naar Ed Koekkoek (webmaster@transijssel.nl).