AGENDA

De Stad Verbeeldt voor amateurs (gevorderden en beginners)

NIEUWBRIEF 8 DE STAD VERBEELDT

Onderwerp: besluiten Stichting De Stad Verbeeldt i.v.m. maatregelen kabinet en RIVM

Aan alle deelnemers van De Stad Verbeeldt

In verband met de recent door het kabinet genomen maatregelen om het coronavirus in te dammen heeft het bestuur van De Stad Verbeeldt besloten om alle activiteiten tot tenminste 1 juni te annuleren dan wel uit te stellen of te verschuiven.

Wij zullen per mail of via onze website https://destadverbeeldt.nl iedereen zo goed mogelijk op de hoogte brengen van alle informatie van De Stad Verbeeldt.

Wat betekent dat?

  • Dat betekent dat:
  • De expositie Terzijde van Ton Broekhuis, Noorderlicht, in de Kunstruimte Het Langhuis, Goudsteeg 8, Zwolle wordt verschoven van 4 april tot 10 mei 2020 naar 15 mei tot 15 juni 2020. De locatie blijft hetzelfde.
  • Het werklab & atelier Gaming van Teun Lucassen, gepland op 21 maart 2020 in de Stadkamer van 10.15 – 13.00 uur is geannuleerd. Te zijner tijd wordt gekeken wanneer en waar dit atelier wel kan plaatsvinden. Volg dit bericht op de website.De deadline voor de fotowedstrijden verschuift van 1 april naar 1 mei 2020:
  • De Stad Verbeeldt voor professionals en amateurs: de deadline voor inzending van deze wedstrijd verschuift van 1 april naar 1 mei 2020.
  • De Stad Verbeeldt in de Binnenstad en Aalanden voor wijkbewoners, amateurs, leerlingen en studenten: de deadline voor inzending verschuift van 1 april naar 1 mei 2020.
  • De expositie De Stad Verbeeldt, die gepland stond in Kunstruimte Het Langhuis, Goudsteeg 8, Zwolle, van 15 mei tot 15 juni 2020 wordt verplaatst. Nieuwe locatie en periode worden nader bepaald. Volg onze website voor alle actuele informatie over de wedstrijden, exposities, werklabs & ateliers. Binnenkort meer nieuws hierover.
  • Stichting De Stad Verbeeldt doet haar uiterste best om de gemaakte afspraken na te komen en in de huidige situatie de voortgang goed te laten verlopen. Wij danken onze partners en instellingen waarmee wij samenwerken voor het getoonde begrip.

Voor vragen kunt u terecht via info@destadverbeeldt.nl of 06 22218109.

Met vriendelijke groeten, namens het bestuur van De Stad Verbeeldt,

Fieke van ’t Riet, programmamanager

Blijf De Stad Verbeeldt volgen via: https://destadverbeeldt.nl – Facebook De Stad Verbeeldt – Instagram de_stad_verbeeldt, Twitter DeStadVerbeeldt.